Zibila i el poder de les ratlles


Zibila és una zebra que és adoptada per una parella de cavalls. L'arribada a casa i l'entrada a l'escola no serà fàcil: els veïns i els companys/es de classe s'aparten i es burlen d'ella perquè és diferent. Zibila, gràcies a Carino, un cavallet que es fa amic seu, una aventura al circ i, sobretot, la valentia que demostra aconsegueix fer-se el seu lloc.

Zibila i el poder de les ratlles és una producció que en poc més de mitja hora aconsegueix enganxar els xiquets i les xiquetes des del minut u fins a la fi del film. La zebra, sincera, sensible i encantadora, busca el coratge dins d'ella mateixa, amb l'estima dels pares i el suport del seu amic Carino, i aconsegueix treure la seua força interior contra l'actitud negativa i feridora de la societat.

M'agrada especialment la figura del lleó: aquest animal va salvar Zibila de la mort i la va deixar a la sorra perquè els seus pares la replegaren, també al circ va trobar un suposat lleó que no era capaç de ser ferotge per poder atraure el públic en el número de circ i la protagonista també troba un lleó a la muntanya (!).

La pel·lícula ens transmet valors a través de situacions quotidianes sense ser naïf ni apelagosa ni cursi ni dura. Zibila aconsegueix el punt just: atraure l'atenció i la passió dels infants mentre la història és tendra, màgica i, al mateix temps, realista.

La podeu trobar fàcilment a la plataforma Filmin.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Només una vegada

A tots els que heu vingut