Moltes Veus femenines


Moltes veus femenines ha sigut una gran experiència: Veus femenines, espectacle de La Rabera Eclèctica ha sigut fusionat amb la música d’algunes de les integrants de La Unió Musical de Vilafranca. Els saxos, amb la imatge malenconiosa i sensual. La interioritat de les flautes. El piano barrejat amb els altres instruments. Les veus energèquiques o tristes, des de la depressió a la reivindicació, passant per tot tipus d'estats i matissos.

Música, poesia, estètica, teatre. Una actuació màgica, eclèctica i plena de feminitat. La gran emotivitat dels poemes juntament amb la música apropiada han estat un còctel perfecte per a despertar emocions. La música, una afició per a moltes d’elles, s’ha mesclat en el teatre i ha convertit l’actuació en una esdeveniment especial per a totes nosaltres: gratificant, diferent, emotiva...

Dissabte, a la Sala Carles Pons de Vilafranca, vam poder comprovar com la paraula i la música són un instrument que poden ajudar a lluitar i transformar tot allò que obstaculitze la convivència de les persones. A més, les participants han destacat el caliu humà, han manifestat que ha estat un plaer conèixer altres artistes, un grup humà de treball com aquest, amb persones amb una qualitat humana impressionant.

Esperem que només siga l’inici d’una relació artística i de lluita pels drets de les dones i per la cultura, tan indispensable com l’aigua: "el començament de moltes noves experiències, un espectacle que pot dur-nos a altres més xulos encara!"

Comentaris

  1. No se podia descriure millor. Moltes gràcies per la teua implicació.

    ResponElimina
  2. exacte ! el començament de moltes noves experiències juntes.

    Cecília.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Només una vegada

A tots els que heu vingut