Ovidi Montllor ha aparegut a Cardedeu!!!

Però que ningú s'alarme, la situació està controlada. L'aparició ha estat realitzada de manera pacífica en un acte cultural. Concretament, ha estat la nit de dissabte 17 d'octubre a l'escenari del Centre Cultural de Cardedeu (entitat que es mereix una felicitació per la magnífica programació que ofereix) entre un bon grapat d'artistes on l'esperit de lluita, de rebel·lia, de lucidesa amb la paraula directa, el discurs compromés i un toc d'humor han impregnat en els participants per tal de transmetre-ho al numerós públic que ha gaudit de l'espectacle total. Cançó, poesia, música i rapsodia s'han fusionat, gràcies a una magnífica organització que ha lligat i dinamitzat l'escenificació, gràcies en bona mesura a la rapidesa dels canvis.


Ovidi ha reaparegut (i amb quina contundència!), a través de la paraula dita i cantada, amb la fermesa de conviccions, amb la denúncia de les desigualtats socials, amb la cerca d'un món millor, amb la tendresa i la sensibilitat...

Que ningú s'alarme, de moment. Ara, igual una miqueta d'inquietud sí que hauríem de tenir: uns perquè ens adonem que el discurs d'Ovidi continua sent d'una actualitat fervent, les cançons d'Ovidi no envelleixen, per tant, el panorama social, en essència, no canvia tant; els altres perquè els homenatges a Ovidi es multipliquen i els teatres, cases de cultura i auditoris s'omplin arreu de les terres de parla catalana.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Només una vegada

A tots els que heu vingut