El pes del plom



A Llevant Teatre engeguen la temporada amb "El pes de plom" de la companyia La Virgueria. El tràfic d'armes, a través del lligam de dues parelles: el propietari d'una gran empresa d'armes i la dona, una periodista que investiga a aquest magnat dels negocis i la parella. Molta energia. Una banyera, plena de bales. Les armes, representades en escena amb unes caixes de fusta que basteixen l'escenari, i la banca s'alien a través del sexe i el desig.

Escenes creuades de les dues parelles. Converses mirant el públic, amb gran escolta. La música, els sorolls creats en escena, els sospirs dels personatges i els recursos audiovisuals ens fan canviar d'espai, ens col·loquen en una nova situació. El fum i els llums dibuixen un cementeri ens fan viure dins. Canvis ràpids, salts temporals i gran intensitat en escena que, de tant en tant, toquen la nostra sensibilitat.

Poder, professionalitat, sexe, desig, amor, passió, degradació, força, complicitat i aquest grapat de recursos, al públic ens deixa moltes reflexions i alguns interrogants: la Cat hauria pogut desistir de la seva tasca? Té sentit jugar-se la vida per allò que creus? Un home poderós que pensa ho té controlat es pot desestabilitzar? Podem treure-li la careta al poder?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Només una vegada

A tots els que heu vingut